ADVANCE SECURITY - Altele - Masini / Piese

CAUTARE 


Director firme » Masini / Piese » Altele

ADVANCE SECURITY


Date firma Catalog produse/servicii Oferte Trimite mesaj  


14891 vizualizari

Solutiile complete de securitate pe care le ofera ADVANCE pornesc de la ideea ca eficienta unui sistem tehnic de securitate consta in faptul ca trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de cadrul legislativ in vigoare. Astfel in arhitectura sistemelor de securitate se vor regasi echipamente video, antiefractie, protectie perimetrala, control acces, echipamente de detectie a incendiilor precum si echipamente pentru comunicatii.
Produse si servicii
Firma noastra se prezinta in fata dumneavoastra cu o gama completa de echipamente si servicii oferindu-va:
• Consultanta in alegerea solutiei optime pentru nevoile dumneavoastra si proiectarea sistemului tehnic de securitate in conformitate cu normele I.G.P in vigoare la ora actuala.
o Sisteme de alarma contra efractiilor :
Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

o Sisteme de protectie perimetrala :
Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrala. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Sistemul de detecţie perimetrală, spre deosebire de celelalte componente ale sistemului de securitate, oferă informaţii despre o încercare de pătrundere în obiectivul supravegheat, înainte ca aceasta sa se finalizeze, precum şi despre o acţiune de sabotare a sistemului.o Sisteme da alarma contra incendiilor :
Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului. Aproape fiecarea oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre, cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipenta. Avertizarea este sonora si luminoasa, locala sau la distanta. Aceste sisteme pot declansa si stingerea automata a incendiului.
o Sisteme de control acces si pontaj :
Sisteme prin care accesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.Sistemul permite înregistrarea tuturor intrarilor si iesirilor personalului în si din perimetrele controlate. Pentru aceasta fiecare salariat sau vizitator primeste o cartela de identitate. Cartela este folosita pentru identificare la punctele de control, prin introducerea sau apropierea ei de un cititor (tranzactie). In urma acestei tranzactii, solicitantul primeste sau nu dreptul de acces. De asemenea tranzactiile sunt memorate în vederea unor prelucrari ulterioare. Pe baza lor se întocmesc rapoarte si se pot construi bazele de date care servesc la efectuarea pontajului. Aplicatia software permite accesul la aceste baze de date pentru ca utilizatorul sa poata folosi automat datele referitoare la pontaj, în aplicatia de salarii.


o Sisteme de supraveghere video :
In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta
Sistemele de supraveghere video ofera o eficienta sporita si o detectie mai rapida a problemelor, Ca rezultat, sistemele CCTV ofera o serie de avantaje precum:
- reducerea costurilor privind securitatea;
- raspuns mai rapid in situatii de criza;
- identificarea mai usoara a suspectilor;
- simplitatea si fiabilitate;
- un control mai bun din partea personalului de conducere al companiilor fata de proprii angajati;

o Sisteme de interfonie/videointerfonie :
Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

o Sisteme integrate voce-date:
In cadrul firmei exista o preocupare permanenta pentru a oferi solutii complete care sa includa sisteme integrate de voce si date(retele calculatoare, telefonie).o Sisteme de automatizare:
Sistemele de automatizare pentru porti si usi de garaj maresc confortul si economisesc timp pretios. Cand ajungeti acasa cu masina, faceti un test, si cronometrati urmatorii pasi: 1) opriti masina; 2) va dati jos; 3) va indreptati catre poarta; 4) deschideti poarta; 5) va intoarceti la masina; 6) va urcati in masina; 7) intrati cu masina in curte; 8) opriti iar masina; 9) coboriti; 10) va indreptati iar spre poarta; 11) inchideti poarta; 12) reveniti la masina sa luati bagajele. Acest lucru se intampla de fiecare data cand plecati sau veniti acasa, in fiecare zi. Aplicati acest traseu si pentru intrarea cu masina in garaj. Este timp pierdut! Tot acest lung ciclu de operatii poate fi evitat prin apasarea unui buton.
Portofoliu
• Banc Post :
jud.Cluj –pc.lucru Central, ag. Titulescu-Rebreanu, ag. A. Vlaicu, ag. Gherla (antreprenor UTI)
-ag. Gherla relocata, ag. Oprisani Turda (antreprenor IMSAT)
jud. Hunedoara-suc. Hunedoara-Deva, ag. Hunedoara, ag Hateg, ag. Petrosani (antreprenor UTI )
jud. Bistrita-Nasaud- suc. Bistrita (antreprenor UTI)
jud. Caras-Severin- ag. Resita, ag. Semenic Resita, ag. Caransebes (antreprenor UTI)
jud. Harghita- suc. Harghita, ag. Corund, ag. Odorhei, ag. Gheorgheni, ag. Tusnad (antreprenor UTI)
jud. Salaj- suc. Salaj-Zalau (antreprenor UTI)
jud. Baia-Mare-suc. Sighet Marmatiei (antreprenor UTI)
jud. Bihor-ag. Stei. Ag.Stei-relocata, ag. Oradea(antreprenor UTI)
jud. Satu Mare- suc. Satu-Mare (antreprenor UTI)

• Sala sporturilor ˝Horea Demian˝ Cluj-Napoca – sistem de semnalizare a incendiilor si instalatia electrica iluminare de siguranta.
• Euro Gsm– sistem antiefractie
• Php Company (Cluj-Napoca, Deva, Oradea, Satu Mare,Baia Mare,Hunedoara, Sibiu,Tg.Mures, etc.) – sistem antiefractie.
• Directia de Evidenta a persoanelor Cluj – sitemul de date voce si sistemul antiefractie
• Prima Holding (Cluj-Napoca, Alba Iulia, Suceava, etc.) – sisteme de supravegher video.
• Suc. Alpha Bank (Cluj-Napoca) – sistem antiefractie, sistem supraveghere video si sistem control acces.
• Garamond Tipografie – sistem detectie incendiu
• Ag. Raiffeisen Bank Cluj Napoca – Cora – sistem antiefractie, supraveghere video, detectie incendiu si control acces (antreprenor UTI )
• Farmec SA Cluj Napoca – sistem control acces
• Hotel Paradis Tureni – sistem supravegere video si control acces.

Pe langa serviciile de instalare a sistemelor de securitate enumerate mai sus mai avem si o serie de contracte de service, intretinere si colaborare, cativa dintre clientii nostrii fiind:
• S.C. Vodafone Romania S.A.
• Sanpaolo Imi Bank S.A.- suc. Cluj

• S.C. Grandemar S.A.
• Directia judeteana de evidenta a populatiei Cluj Napoca
• S.C. Total Security S.A.
Firmele mai sus mentionate sunt doar o parte dintre clientii nostrii, care prin faptul ca au apelat la noi de fiecare data cand au avut nevoie de un sistem de securitate pentru un punct de lucru nou, ne-au intarit convingerea ca abordarea pe care am ales-o inca de la inceput este una corecta pentru noi si partenerii nostri de afaceri.


Exista o singura solutie viabila, solutia ADVANCE!


Date contact:

Adresa
Localitatea: 400384 Cluj Napoca, Judetul: Cluj
Strada: Sesului, Nr. 12/13, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0744*****
Fax: 0264*****
E-mail: 0264*****
MiniSite: http://advance.minisite.ro


Persoane de contact:

Boanca Marius
Functia: director
Telefon: 0744*****
Email: adva*****


Domenii de activitate:
Industrie / Prelucrare / Echipamente » Echipamente pentru siguranta
Comunicatii / Telecomunicatii » GPS
Comunicatii / Telecomunicatii
Computere / Software » Retelistica
Masini / Piese » Altele
Comunicatii / Telecomunicatii » Interfoane

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Accesorii
Altele
Automobile
Camioane
Echipamente
Lux
Motociclete
Piese de schimb
Service
Tractare
Companii de Inchirieri Auto
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 30 iul 2021
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0387 secunde