HIDROPLASTO - Piscine - Constructii / Amenajari / Mobilier

CAUTARE 


Director firme » Constructii / Amenajari / Mobilier » Piscine

HIDROPLASTO


Date firma Catalog produse/servicii (1) Oferte (1) Trimite mesaj  


17266 vizualizari

HIDROPLASTO este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP, lider incontestabil pe plan mondial in furnizarea de noi tehnologii in constructii, cu o experienta de peste 37 ani in domeniu.

Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, profile elastomerice, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, profile PVC marca ROPLASTO, accesorii cofrare si armare beton, sisteme tamplarie PVC.

Succesul ne da curaj sa mergem mai departe folosind principiile invatate in vestul Europei. Combinam corectitudinea si punctualitatea germana cu flexibilitatea si forta de inaintare romana.

Succesul marilor constructii in obtinerea inaltei performante la costuri cat mai scazute solicita abordarea cu curaj si competenta a solutiilor de ultima ora pe care compania noastra si partenerii nostri germani le pun la dispozitie.


Societatea noastra este autorizata sa comercializeze intreaga gama de produse izoplastice si metalice, realizate de marile companii care formeaza acest trust si anume:

BESAPLAST Kunststoffe Gmbh - producator de profile hidroizolante. Aceasta companie implementeaza tehnologia etansarilor structurilor din beton prin inglobarea intre fazele succesive ale turnarii acestuia a unor profile elastomerice pentru impermeabilizarea rosturilor. Solutiile sunt apte de a fi aplicate pentru excluderea infiltratiilor, la orice constructie unde se impune acest lucru.

DEFLEX Fugensysteme GmbH - specializat in fabricarea si distributia unor profile pentru imbinari simple si mobile, pentru limitarea si sectorizarea pardoselilor, peretilor, plafoanelor; deasemenea profile ignifuge pentru limitarea efectelor incendiilor. Ofera solutii pentru pardoseli de mari dimensiuni, produsele sale fiind utilizate deja la constructii ample, cum ar fi stadionul Arsenal Arena din Londra sau diverse aeroporturi, centre de afaceri, mall-uri, etc.

GUMBA GmbH - produce suporti metalici si structuri pentru poduri. Ofera sisteme proiectate sa suporte sarcini verticale de pana la 20 000 kN si forte orizontale de pana la 2000 kN. De peste 30 de ani, numele firmei a devenit sinonim cu competenta tehnica in ceea ce priveste sistemele de suporti pentru poduri, fapt care a dus la recunoasterea companiei peste tot in lume. De asemenea, firma mai ofera suporti elastici de amortizare a vibratiilor pentru soclurile utilajelor electrice grele sau pentru amortizarea vibratiilor din traficul greu.

LESCHUPLAST GLT - companie specializata in sisteme de etansare a rosturilor prin furtunuri de injectie a rasinilor sintetice, suprafete contact reazeme, protectie impotriva corodarii si vibratiei barajelor, etansari de tunele. Firma are o experienta de multi ani in ceea ce priveste tehnologia suportilor si a structurii.

CARASYN Kunststoffe Gmbh&Co.KG - produce si comercializeaza de peste 50 de ani, profile obtinute din materiale termoplastice. Domeniile de folosinta pentru produsele Carasyn sunt nelimitate, in industria mobilei (ex: sub forma de furnituri), in sectorul constructiilor (ex: etansari pt. tamplarie, cabine de dus, profile pentru balustrade, trepte de scari, suprafete de fatada - perete cortina) precum si garnituri diverse din cauciuc, pvc sau coextrudate.

ROPLASTO - producator de profile PVC pentru sisteme de tamplarie.

De peste 50 de ani, compania germana ROPLASTO ofera pe toate meridianele lumii profile PVC de cea mai inalta calitate, pentru sisteme de tamplarie pentru usi si ferestre cu geam termopan, destinate sa satisfaca cele mai stricte exigente.

Incepand cu anul 2007, HIDROPLASTO promoveaza produsele companiei ROPLASTO, iar din data de 25 octombrie 2008 am deschis oficial cel mai mare depozit de profile PVC din zona Moldovei.

Seriile de profile PVC marca ROPLASTO (6002, 7001) sunt caracterizate printr-o mare diversitate, fiind adaptabile atat pentru constructia de tamplarie PVC clasica, cat si pentru solutii constructive mai complexe, de felul celor intalnite in fatadele poliedrale, acoperisurilor-pergola, cupolelor vitrate.

Sunt perfect adaptabile majoritatii sistemelor de mecanizare si inchidere existente pe piata, oferind totodata o buna izolare termica si fonica asigurata de cele trei randuri de ganituri de etansare dintre cercevea si toc. Gama cromatica este diversa, in acord cu cele mai rafinate gusturi.

Inca din 1993, ROPLASTO ne-am certificat EN ISO 9001, ceea ce a permis pe plan international dovedirea unor standarde de cea mai inalta calitate, iar in 2003 si-au extins certificarea EN ISO 9001:2000.

FUGAPLAST - producator de sisteme tamplarie PVC, usi cu panel decorativ, ferestre echipate cu rolete ori ferestrele de demisol cu grila metalica antirozatoare, lambriu fatada.

Grupul de firme detine patent asupra tuturor produselor sale precum si toate certificatele europene de control al calitatii. Deasemeni, prin specialistii nostri oferim consultanta, proiecte, solutii tehnice si adaptari tehnologice ale metodelor de ultima ora, in orice domeniu de aplicabilitate al tuturor produselor si sistemelor constructive pe care firma noastra le ofera,beneficiind de experienta si de succesul partenerilor nostri, confirmat pretutindeni in lume.

Date contact:

Adresa
Localitatea: 710146 Botosani, Judetul: Botosani
Strada: Pacea, Nr. 96 (Ocolitor SV), Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0231*****
Fax: 0231*****
E-mail: offi*****
Adresa web: http://www.besaplast.ro


Persoane de contact:

Silegeanu Catalin
Functia: Director General
Telefon: 0745*****
Email: sile*****


Domenii de activitate:
Constructii / Amenajari / Mobilier » Consultanti
Constructii / Amenajari / Mobilier » Parchet / Pardoseala
Constructii / Amenajari / Mobilier » Materiale de constructii
Constructii / Amenajari / Mobilier » Geotehnica
Constructii / Amenajari / Mobilier » Altele
Constructii / Amenajari / Mobilier » Amenajari interioare
Constructii / Amenajari / Mobilier » Piscine
Constructii / Amenajari / Mobilier » Usi de garaj
Constructii / Amenajari / Mobilier » Constructii metalice / Feronerie
Constructii / Amenajari / Mobilier » Consolidari / Renovari
Constructii / Amenajari / Mobilier » Proiectare Industriala
Constructii / Amenajari / Mobilier » Usi / Ferestre

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Acoperis / Tigla
Alpinism utilitar
Altele
Amenajari interioare
Cadastru / Expertize
Caramizi / Pavele
Ceramica
Consolidari / Renovari
Constructii metalice / Feronerie
Constructori
Consultanti
Covoare / Mocheta
Decoratiuni
Design
Echipamente constructii
Electrice / Obiecte de iluminat
Filtre apa
Geotehnica
Gradinarit
Instalatii / Contoare
Jaluzele
Materiale de constructii
Mobila
Mobilier urban
Obiecte sanitare
Parchet / Pardoseala
Piscine
Proiectare Civila
Proiectare Industriala
Rulouri exterioare
Tapet / Lavabila
Tevi si tuburi
Unelte si scule
Usi de garaj
Usi / Ferestre
Ventilatie / Climatizare
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 21 iun 2021
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0363 secunde