Mapa Rom Invest - Hartie - Birotica / Papetarie / Hartie

CAUTARE 


Director firme » Birotica / Papetarie / Hartie » Hartie

Mapa Rom Invest


Date firma Catalog produse/servicii (4) Oferte Trimite mesaj  


9565 vizualizari

MAPA ROM INVEST companie cu capital privat din Iasi activeaza pe piata ambalajelor din anul 2000.

Politica comerciala a companiei se concentreaza pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate, pret avantajos, conditii si termene de livrare optime. MRI isi selecteaza atent colaboratorii astfel incât acestia sa fie in primul rând furnizori de calitate si incredere. Folosind materie prima de calitate de la producatori consacrati, firma s-a impus ca un partener serios pe aceasta piata, furnizând ambalaje din carton destinate atât produselor comercializate pe piata interna cât si celor destinate exportului in tari precum Germania, Franta, Statele Unite etc. Ambalajele noastre se adreseaza produselor din industria alimentara, chimica, textila, a sticlei si portelanului, lemnului, produselor electronice si electrocasnice, prelucrarilor mecanice si auto.

Producem in mod uzual cutii din carton micro-ondula având trei (CO III) si cinci (CO V) straturi, cu fata alba sau natur. Dimensiunile se stabilesc de catre beneficiar, ambalajul proiectându-se in functie de destinatia sa. Cutiile pot fi capsate sau stantate, lipite (clasice sau stantate) si corp-capac. In completarea gamei prezentate livram si elemente auxiliare ca tavi slituite si separatoare.

Toate ambalajele produse pot fi simple sau personalizate prin serigrafiere in una sau doua culori, gândite dupa necesitatile clientului, pentru a satisface din punct de vedere functional, al aspectului cât si al pretului, putând fi produse atât in tiraj mic dar si in tiraje foarte mari. Datorita experientei dobândite venim in permanenta in sprijinul clientului cu solutii care sa ofere atât imbunatatirea calitatii cât si costuri optime ambalarii produselor.

In octombrie 2004 MAPA ROM INVEST a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000, aliniindu-se astfel la standardele europene. Nivelul ridicat al produselor oferite de MAPA ROM INVEST este certificat si prin satisfactia clientilor, fapt demonstrat si de faptul ca nu s-a inregistrat nici un refuz la comenzile livrate catre clienti, acestia având contracte atât pe piata interna cât si pe cea externa. Preturile sunt competitive, iar termenele de livrare sunt respectate cu strictete. Având o importanta baza de date cu transportatori, putem asigura sau intermedia transportul produselor la beneficiar.

Datorita personalului calificat, managementului performant dar mai ales permanentei preocupari de a avea un client multumit, MAPA ROM INVEST a câstigat increderea unor clienti precum Coca Cola HBC România SRL, Alfincool SA Iasi, Aquamold SRL Iasi, Terom SA Iasi, Vinia SA Iasi, Vel Pitar SA Iasi, Roman Ceram SA Roman, Antibiotice SA Iasi.

Experienta acumulata in cei 5 ani de activitate vine ca o garantie a calitatii si ne recomanda ca pe un partener de incredere pentru firma dvs.

Considerând ca cele prezentate v-au oferit suficiente motive de a ne incerca creativitatea si intreaga disponibilitate de a ne aduce contributia la prezentarea produselor inainte ca acestea sa fie expediate clientilor asteptam solicitarile dumneavoastra.


Date contact:

Adresa
Localitatea: 707515 Iasi, Judetul: Iasi
Strada: incinta CIP Tomesti, Nr. 3-8, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 40 2*****
Fax: 40 2*****
E-mail: mapa*****


Persoane de contact:

Luminita Boscodeala
Functia: Responsabil marketing
Telefon: 0745*****
Email: mapa*****


Domenii de activitate:
Birotica / Papetarie / Hartie » Hartie

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Calculatoare
Consumabile
Copiatoare
Faxuri
Hartie
Imprimante
Legatorie arhivare
Papetarie
Plotter
Scannere
Software
Telefoane
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 17 sep 2021
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0366 secunde