Simbol Card

CAUTARE 


Catalog » Servicii / Consultanta » Publicitate » Agentii full service

Simbol Card

Pret: nespecificat

Adaugat pe: 08 sep 2007

Produs oferit de:
AuroMedia
Mareste imaginea
   
Tipareste pagina
Cere o oferta
   
1083 vizualizari

Adoptarea acestui sistem (contractarea spaţiului şi acordarea reducerii) aduce următoarele beneficii societăţilor comerciale:
● acordarea de exclusivitate la domeniul de activitate pe raza oraşului Timişoara (sau acordarea de exclusivitate zonală, în funcţie de domeniul de activitate), fapt care elimină din sistem concurenţa

● stimularea datorită reducerii acordate şi direcţionarea unui număr de 120.000 de potenţiali clienţi, angajaţi sau membri ai instituţiilor şi societăţilor comerciale care comandă carduri

● utilizarea la scară largă prin caracterul transmisibil al produselor (cât mai mulţi utilizatori, o singură firmă care să apară la un domeniu de activitate căreia îi direcţionăm un număr cât mai mare de clienţi)

● fidelizarea persoanelor care pentru o perioadă de 6 luni beneficiează de reducerile acordate, interval în care vor putea fi convinşi de calitatea şi diversitatea serviciilor sau produselor oferite şi, în consecinţă, să devină clienţi permanenţi.


De ce se folosesc CARDURILE

● reducerea procentuală (sau în obiecte, un cadou/bonus... ) oferită stimulează şi motivează psihologic cumpărarea
● formatul cardului de reduceri este de 5,8 x 8,4 cm. În acesta sunt ataşate filele cu imaginea firmelor (garantează accesul imediat la informaţiile legate de datele de contact ale societăţii comerciale). Cardul este uşor de purtat permanent în portofel.
● calitatea şi forma grafică deosebite ale cardului garantează utilizarea repetată în condiţii ideale
● este alternativa optimă pentru cardurile de fidelizare oferite de către unele firme clienţilor. Cardurile emise de către AuroMedia sunt uşor de folosit şi suplinesc această nevoie. „Mai multe carduri într-unul singur!”
● cardurile reprezintă un câştig financiar (valoarea reducerii este o sumă pe care clientul nu o plăteşte, deci un câştig obţinut)

Produsul Simbol Card este oferit de firma AuroMedia

Cere o oferta pentru: Simbol Card


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 26 oct 2021
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0234 secunde