UPOTERM - Incalzire Industriala - Instalatii Termice

CAUTARE 


Director firme » Instalatii Termice » Incalzire Industriala

UPOTERM


Date firma Catalog produse/servicii Oferte Trimite mesaj  


2273 vizualizari

Ca premiera absoluta pe piata romaneasca a instalatiilor, am importat si implementat primele sisteme Uponor (Wirsbo) in anul 1996. Din acel moment, cererea de conducte din polietilena reticulata a urmat un trend ascendent culminand cu anul 2004 in care, printr-un proces de eficientizare a activitatii si rebranding, am devenit UPOTERM ? agentie reprezentanta a Uponor in Romania. Ca o recunoastere neconditionata a eforturilor noastre de creare si formare a pietei de conducte din polietilena reticulata (PE-Xa), in 2007 s-a format reprezentanta Uponor in Romania. In acest moment suntem importator si distribuitorul autorizat al sistemelor Uponor pe teritoriul Romaniei.

Ne mandrim cu experienta celor peste 15 ani de activitate sustinuta intr-un domeniu extrem de competitiv in care ne-am facut remarcati cu o oferta excelenta de solutii si echipamente cu adevarat premium. Avem la activ peste 2500 km de conducta PE-Xa vanduta si instalata si, prin prisma acestui fapt, ne puteti considera pe buna dreptate ca fiind cel mai prolific integrator al sistemelor Uponor din Romania.

Fiind constienti ca activam pe o piata extrem de dinamica si dispunand de un know-how fara concurenta bazat pe practica si personal calificat la cele mai inalte standarde, punem un accent deosebit pe formarea de parteneriate strategice pe termen nelimitat. Astfel, partenerii nostri beneficiaza de consiliere tehnica expresa si la cele mai inalte standarde, preturi competitive, stoc excelent dimensionat, suport logistic, training-uri de specialitate periodice, truse si echipamente de montaj gratuite pe perioada lucrarilor de instalare a sistemelor Uponor. Nu in ultimul rand, pentru a veni in sprijinul celor ce oferteaza sistemele noastre, ne-am largit aria de expertiza fiind capabili in acest moment sa oferim solutii complete, realiste si excelent fundamentate tehnic in ceea ce priveste instalatiile termice, indiferent de anvergura acestora (rezidentiale sau industriale).

Acestea fiind ?spuse?, va invitam cu drag sa instalam impreuna inteligent, frumos si bine pentru toata lumea!

Date contact:

Adresa
Localitatea: Rosu, Judetul: Ilfov
Strada: Crinului, Nr. 17, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0721*****
Fax: *****
E-mail: *****
Adresa web: http://www.upoterm.ro


Persoane de contact:

Alex Weber
Functia: Business Developer
Telefon: 0721*****
Email: alex*****


Domenii de activitate:

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Incalzire Industriala
Panouri solare
Centrale termice
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 23 aug 2019
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0260 secunde