ECOSYSTEM INTER - Echipament pentru foraj - Energie / Resurse / Metale

CAUTARE 


Director firme » Energie / Resurse / Metale » Echipament pentru foraj

ECOSYSTEM INTER


Date firma Catalog produse/servicii Oferte Trimite mesaj  


7465 vizualizari

SUNTEM la DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRA, Incercand sa impunem un nume şi un renume: Ecosystem Inter. Ati avut nevoie de NOI si nu ati stiut pe cine sa intrebati, si ati pierdut mult incercand sa gasiti un partener care sa va dea solutia de care aveati nevoie.... Vom incerca - pentru DUMNEAVOASTRA numai- sa construim cea mai buna strategie la cele mai mici cheltuieli, strategia EcoMax! Suntem STRATEGII unui razboi atat din punct de vedere justitiabil, cat si ai unei strategii, mult mai importanta, oferindu-va garantia maxima. Nu vom fi doar simpli cunoscatori ai nevoilor dumneavostra, ci ALTERNATIVA cea mai potrivita in favoarea DUMNEAVOASTRA. Acum va oferim ocazia de a fi singurii care va impuneti cerintele in alegerea calitatii, si va asiguram ca noi ne ridicam la STANDARDELE pe care ni le solicitati, garantandu-va rezultatul in favoarea dumneavoastra, in conditiile legale! Ne bazam pe inalta calitate a EVI HEAT, pentru a oferi orice fel de solutie in favoarea dumneavoastra.
Am dezvoltat pana acum o importanta retea de colaborare cu diferitele firme: Avem la ora actuala o retea de distribuitori in toate regiunile tarii, continuand expansiunea, pentru a va putea fi la indemana in orice loc si timp. Incercam sa acoperim o arie nationala pentru clientii nostri, asigurand deplasarea instalatorilor colaboratori in toate localitatile din tara. Politica de ONORARII pe care o promovam este una promotionala, incercand impunerea unor preturi rezonabile, sub preturile concurentilor. Oferta este flexibila si poate imbraca forme combinate de preturi. Mai jos, veti gasi onorarii orientative, pentru a vă putea face o opinie. Acesta este punctul de plecare pentru a stabili onorariul. In cadrul onorariilor fixe sunt incluse un numar minim de ore de consultanta ori numar de reprezentari legale. In raport de natura cauzei ori problemei in lucru se pot aplica diferite forme de combinare a acestor tipuri de reduceri. In cadrul anumitor proiecte se include şi un onorariu de succes. DOMENII DE ACTIVITATE Principalele domenii de activitate sunt: importul şi vanzarea pompelor de calura Geo Sun, produse de cel producatorul Suedez EVI HEAT. Nu ne putem rezuma doar la aceste domenii, pentru ca rezolvarea unei probleme poate impune dezvoltarea unei strategii din domenii adiacente. Intelegem sa luam fiecare caz al clientului nostru ca fiind o problema si a noastra, avand in vedere toate elementele colaterale care pot aparea. Avem specialisti in aceste domenii, care pot sta la dispozitia dumneavoastra, pentru a va ajuta sa gasiti cea mai optima solutie pentru constructia dumneavoastra. Colaboram foarte bine cu instalatorii care executa lucrarile de punere in functiune a produselor vandute de noi, oferind clientilor nostri importante discounturi si la lucrari, in functie de volumul lucrarii. In speranta ca oferta aceasta reprezinta impulsul spre a ne cunoaste si de a demara o fructuoasa colaborare in beneficiul comun, va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : 0753 790 498 - Director General DOREL COTAN

Date contact:

Adresa
Localitatea: 407353 Jucu De Mijloc, Judetul: Cluj
Strada: PRINCIPALA, Nr. 232D, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0753*****
Fax: 0364*****
E-mail: cont*****
Adresa web: http://www.ecosysteminter.ro


Persoane de contact:

DOREL COTAN
Functia: DIRECTOR GENERAL
Telefon: 0753*****
Email: cont*****


Domenii de activitate:
Energie / Resurse / Metale » Energie solara
Energie / Resurse / Metale » Echipament pentru foraj
Energie / Resurse / Metale » Echipamente de extractie

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Aluminiu
Carbune
Cositor
Depozite
Echipament pentru foraj
Echipament pentru minerit
Echipamente de extractie
Energie solara
Feroase
Fosfati
Gaz
Mangal
Metale rare
Minerale metalice
Minerale nemetalice
Neferoase
Nichel
Otel
Petrol / produse petroliere
Plumb
Sulfati / Sulfiti
Turnatorii
Zinc
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 11 dec 2019
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0280 secunde