SC SAFIR SRL - Alimente inghetate - Alimente / Bauturi

CAUTARE 


Director firme » Alimente / Bauturi » Alimente inghetate

SC SAFIR SRL


Date firma Catalog produse/servicii Oferte Trimite mesaj  


6321 vizualizari

La 16 ani de la înfiinţare, SC Safir SRL este un nume de referinţă pe piaţa alimentară din judeţul Vaslui şi, treptat, tinde să devină la fel pe plan regional şi naţional. Ceea ce părea, în 1991, un debut optimist dar nesigur, s-a dovedit a fi un gest curajos şi o carte jucată profesionist.
În 1991, S.C. Safir SRL debutează în morărit şi panificaţie cu moara de la Văleni, jud. Vaslui. Doi ani mai târziu, firma îşi extinde activitatea la creşterea puilor, al cărei succes a condus în 1994 la cumpărarea şi modernizarea fermei de la Micleşti. Ulterior, aceasta a fost amenajată şi modernizată cu utilaje moderne din import. În 1999 ferma Micleşti includea 2 hale pui de carne cu o capacitate de 24.000 pui pe serie şi 2 hale de găini ouă consum, cu o capacitate de 12.000 capete – ambele dotate cu tehnologie modernă.
În anul 2000 se face o achiziţie importantă pentru dezvoltarea firmei: abatorul de păsări, inactiv încă din 1996, cumpărat de la SC Avicola Vaslui. Capacitatea iniţială de abatorizare era de 1000 capete/h. Abatorul a fost modernizat (spaţii de frig, utilaje), ajungând astfel la 1500 capete/h iar profitabilitatea lui a determinat achiziţia fermei de la Roşieşti în anul 2002. Astfel, capacitatea firmei de creştere a puilor a ajuns la 90.000 pui/serie, realizându-se 5 serii anual.
În 2004 şi 2006 s-au realizat investiţii importante, prin implementarea a două proiecte Sapard, în valoare totală de 2.100.000€, firma mai investind din fondurile proprii 1.000.000€ ajungându-se astfel la performanţe remarcabile:
• capacitatea de abatorizare a crescut la 4000 capete/h;
• spaţiile au fost amenajate conform legislaţiei europene în domeniu;
• sunt respectate toate normele legate de mediu, normele sanitar-veterinare şi cele de sănătate publică şi igienă;
Planurile de dezvoltare ale SC Safir SRL s-au orientat ulterior către export; firma a înaintat documentele necesare obţinerii autorizaţiilor necesare pentru a distribui produsele în ţările Uniunii Europene obţinând în luna ianuarie 2007 licenţa de export.
Aria de desfacere s-a extins treptat, ajungând acum să cuprindă pe lângă magazinele proprii din Vaslui, Văleni şi Bârlad, marile puncte de retail Auchan, Billa, Kaufland şi Gima. Distribuţia produselor din carne se realizează pe întreg teritoriul judeţului Vaslui în sistem propriu; firma deţine şi patru magazine proprii de desfacere (două în Vaslui, unul în Valeni şi unul în Bârlad).
Sistemul de management integrat al SC SAFIR SRL este în conformitate cu standardele ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 şi SR EN ISO 22000:2005.
Personalul companiei s-a dezvoltat odată cu ritmul de dezvoltare a afacerii, ajungând în 2007 la 230 de angajaţi. Cifra de afaceri a firmei a crescut în medie cu 50% în fiecare an, ajungând în 2006 la 22.5 milioane RON, ceea ce reprezintă o creştere de peste 85% faţă de 2005.
Evoluţia pozitivă a activităţii firmei se observă din rezultatele obţinute de la preluarea abatorului: dacă în 2001 s-a tăiat un număr de 415.000 capete reprezentând o producţie de 479 tone carne, în 2006 s-au tăiat 4.600.000 capete producţia totală fiind de 7500 tone. Previziunile pentru anul 2007 sunt şi mai optimiste: 6.500.000 capete adică o producţie de 10.000 tone. Proiectul de dezvoltare a activităţii continuă şi priveşte creşterea capacităţii de producţie, până la nivelul de 450.000 capete/serie în maxim un an de zile. În scopul îmbunătăţirii capacităţilor de producţie, firma va demara un nou proiect Sapard în 2007, pentru dotarea cu utilaje a fermelor de la Micleşti şi Roşieşti.
Introducerea pe piaţă a produsului refrigerat a determinat relansarea mărcii firmei Safir, Deliciosul de Vaslui, odată cu sporirea eforturilor de marketing ale companiei. Binecunoscută şi apreciată anterior pe plan local, în 2006 marca a îmbrăcat haine noi. Noua identitate reflectă cele mai importante calităţi ale produsului (gust, prospeţime, sănătate), precum şi valorile producatorului (responsabilitate, siguranţă alimentară, respect, transparenţă). La 16 ani de activitate a SC Safir SRL, repoziţionarea mărcii Deliciosul de Vaslui marchează, orientarea către categoria consumatorilor tineri, dinamici, preocupaţi de sănătate.


Date contact:

Adresa
Localitatea: Valeni, Judetul: Valcea
Strada: principala, Nr. 1, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0235*****
Fax: 0235*****
E-mail: cont*****
Adresa web: http://www.safir.ro


Persoane de contact:

Anca Obreja
Functia: consilier marketing
Telefon: 0751*****
Email: anca*****


Domenii de activitate:
Agricultura / Animale
Alimente / Bauturi » Alimente inghetate

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat

Etichete firma - produse - deliciosul de vaslui - pui - abator - sc safir srl -

SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
Aditivi alimentari
Alcool
Alimente conservate
Alimente inghetate
Alimente uscate
Apa minerala / Suc / Racoritoare
Bere
Echipamente / linii productie
Fast-Food
Fructe
Grasimi / Uleiuri
Mirodenii
Produse din cereale
Service echipamente
Snaks / Chips
Tigari si tutun
Ulei
Vinuri
Zahar / Cacao / Cafea / Ceai
 
 
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 09 apr 2020
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 
Realizare site Web Activ


Pagina generata in 0.0258 secunde